Otkrivamo ko je smislio sramnu rečenicu koja se stavlja na teret Enveru Haliloviću: Mene djeca Tuzle ne interesuju

Građani Tuzle ovih dana su svjedoci koprcanja i žestoke borbe aktulenog gradonačelnika u borbi za peti mandat.

Veliku prašinu tuzlanske javnosti ovih dana izazvalo je riješenje o deložaciji UKUD Tuzla iz prostorija Filozofskog fakulteta Univerziteta u Tuzli, a riješenje o deložaciji potpisao je već bivši rektor Univerziteta u Tuzli Enver Halilović koji je jučer na varednoj sjednici senata razriješen dužnosti rektora na svoj lični zahtjev jer je 10. marta imenovan za direktora agencije za razvoj visokog obrazovanja i kvaliteta u Bosni i Hercegovini.

Imamović se žestoko obrušio na Halilovića izdatim saopštenjem za Jvnost koje je objavljeno na nekoliko portala kako Grad Tuzla staje u zaštitu UKUD Tuzla te da neće dozvoliti deložaciju iz prostorija koje koriste 36 godina.

Enver Halilović nije želio isticati detalje u svom saopštenju te je građanima Tuzle jasno dao do znanja da se Imamović prljavo bori za peti mandat jer u SDP-u više ne mogu računati na njega.

Sramano smišljena rečenica koja se stavlja na teret Enveru Haliloviću "Mene djeca Tuzle ne interesuju", dobro smišljena iz kora SDP-a, i iznijeta u Javnosti kako bi se nastavilo pljuvanje po Enveru Haliloviću koji i nije omiljen u Tuzli.

Na kraju svog saopštenja Enver Halilvić je svom nasljedniku, rektoru preporučio da ne petlja sa Jasminom Imamovićem koji je od Univerziteta već oteo dvije prostorije.

Nakon Halilovićevog saopštenja koje je dato u javnost i objavljeno tek na onim portalima na kojima je sam Halilović poslao saopštenje u javnosti se na portalima počeli pojavljivati članci pod naslovom "Envere nećemo ti dopustiti da mjenjaš ime grada Tuzle".

Da nije smiješno bilo bi žalosno. Navodno je prema riječima Jasmina Imamovića Enver Halilović zaprijetio u svom saopštenju kako će promjeniti ime grada Tuzle ako građani ne bodu glasali po njegovoj volji.

Ovom je izjavom Jasmin Iamović pao je ispod Halilovića. Imamović je svoje saopštenje poslao mnogim medijima, i portalima, te se obrušio na Envera Halilovića znajući da građanima Tuzle Enver Halilović nije omiljen.

Međutim građani Tuzle jasno su provalili namjeru Jasmina Imamoviča, ponovo pljuvanje po drugima u borbi za naredni mandat, što dokazuju i brojni komentari Tuzlaka na društvenim mrežama.

Enver Halilović je za Jasmina Imamovića idelan paravan, neomiljen kod Tuzlaka, i ona sramna rečenica koju je smislio kor SDP-a Tuzle koja se stavlja na teret Haliloviću kako ga djeca Tuzle ne interesuju, SDP se koprca svim sredstvima pa i preko leđa djece da dobije već izgubljeno povjerenje građana.

Komentariši